Dacia Plant sărbătorește 15 ani de activitate (P)

În zilele astea, în care România este atât de denigrată, înjurată, batjocorită și trântită la pământ cu pietre, vreau să vă povestesc despre un brand de țară apreciat și care s-a ridicat cu mare încredere în puterea binefăcătoare a plantelor.
Probabil e greu să mai crezi sau să mai ai răbdare în puterea de binefacere a plantelor, dar ea, puterea există. Și există cu ajutorul unor oameni care au crezut la rândul lor în plantele, în puterea lor de a face bine lumii, de a-i vindeca sănătos sau pentru a da lumii remedii fără efecte adverse de mare amploare.

În 2002, se puneau bazele unei companii, care la activ are 13 ani de cercetare în industria alimentară și farmaceutică, care avea ca motor câțiva tineri pasionați de plante, de sănătate, de natură, de soluții simple și accesibile, Dacia Plant.
Compania Dacia Plant folosește plante din producție proprie, plante controlate și certificate bio, dotată cu filtru pentru îndepărtarea micoorganismelor în proporție de până la 99,999 %.

Eu îmi amintesc de remediile de pe vremea bunicii, când orice buruiană, cum îi spuneam noi, avea rostul și întrebuințarea ei, cum bunica o aduna din grădină și noi ne miram de chestia asta. Îmi amintesc de frunza de pătlagină, bună la julituri și căzături, cu piele zdrobită prin genunchi, de măceșele cu puf bune pentru imunitate, mâncate direct de la sursă, ceaiul de mentă pentru diaree și respirație, frunzele de susai pe care le mânca bunica, siropul din muguri de pin și multe altele.
Dacia Plant asta își dorește. Să ne întoarcem la natură. Să dăm ocazia naturii să ne însănătoșească, să ne vindece dar înainte de toate să ne întărească, să prevenim ce putem preveni. E clar, cancerul nu-l putem trata cu lemn-dulce, nalbă mare sau roiniță, dar putem preveni ca o răceală să ne facă să luăm antibiotice.
Putem calma tusea cu amestec de ulei esențial de pin, eucalipt, mentă-creață și scorțișoară, cu amestec de părți aeriene sau rădăcini a unor plante ca pătlagina, lemn-dulce, ghimbir și nalbă mare. Toate acestea gândite într-un sirop de tuse numai bun de administrat copiilor.

Dacia Plant e despre ceaiuri, de mușețel,păpădie, roiniță, salvie,mărar, suplimente alimentare și comprimate ca arginina, silimarina, hepatoesential, somnoforte,




Așa că...după 15 ani de activitate, de cercetări medicale, de inovații și omagierile aduse plantelor, Dacia Plant sărbătorește românește, la Brașov, orașul de origine a plantelor folosite de ei, cu trupa Phoenix. Nu se putea alege mai bine ca trupă reprezentativă, așa că ”în umbra marelui urs” vă puteți delecta cu specialiștii plantelor și muzică de calitate în Piața Sfatului Brașov pe 2 iulie.

Etichete: , , , , , , , , , ,