Nu toți suntem la fel

Tot aud și citesc despre așa zisele rețete de: ”cum să o cucerești,cum să o ții lângă tine x ani,cum să o înțelegi,cum să o iubești,cum o faci să aibă orgasm,unde se excită femeile mai tare,cum stă treaba cu femeile,de ce nu înțelegem femeile.”
Cam astea sunt titluri de articole ce se găsesc pe internet sau în revistele de lifestyle,însă ce înțeleg eu de aici e că femeile cam seamănă între ele,că absolut nici una nu are vreo particularitate sau farmec personal.Iar eu nu cred că e deloc așa.

Eu am multe exemple de femei care nu par să respecte nici o rețetă din cele menționate mai sus,adică să fie cucerită după vreo rețetă de mai sus.Sunt atât de diferite,iar unele atât de ne-unite (să zic așa) între ele că dărâmă mitul cum că femeile se sprijină între ele necondiționat.

Mie personal nu îmi place să urmez rețete ,să le urmez întocmai pașii.De aceea cred că e bine și palpitant să nu urmăm nici în viața reală vreo rețetă anume.
înainte să urmezi rețeta: ”cum să cucerești o femeie în 3 zile” cred că ar fi mai bine întâi să lași firescul să își facă treaba,să fii atent la personalitatea ei,dorințe și aspirații.
Degeaba vrei tu să o arunci cu parașuta dacă ei îi este frică și la etajul 2 al blocului.Cel puțin nu face asta la primele întâlniri,poți să aștepți pentru momentele în care nu mai găsești mâncare caldă acasă :-))
Sau cum ar fi să îi aduci flori de câmp ,iar ea să aștepte  trandafiri și orhidee?

Cam așa stă treaba.Mă enervează când femeile,chiar și bărbații sunt puși sub aceeași umbrelă,zicând că au aceleași ticuri,că toți acționează la fel în aceleași situații.
Nu e ca și cum le-ai jigni inteligența?

Etichete: , , , , , , , ,