O surpriză cu black tie



Era un început de toamnă superbă,ruginie,culori de vis,exact ca în poezia lui Nichita Stănescu ”Emoție de toamnă”.
Ingrid stătea și privea afară cum creștea toamna.Era îmbrăcată cu o cămașă bărbătească care îi era mare,dar îi plăcea așa și în partea de jos purta ciorapi negri subțiri.Se gândea că poate să meargă așa să onoreze o invitația de deschiderea unei piese de teatru,doar că nu s-ar fi potrivit cu dress code-ul evenimentului,black tie.
Îl aștepta cu nerăbdare pe Alex să se întoarcă de la lucru,era un informatician pasionat de munca sa și cu greu reușea în ultimul timp să mai iasă în oraș.
Comanda de la answer.ro ,trebuia să sosească din clipă în clipă.Își comandase aproape pe ascuns o rochie de seară ca să nu dezvăluie faptul că rochiile pe care le avea deja în garderobă nu îi mai veneau,se simțea prost să-i spună lui Alex că se îngrășase deja cu 2 kg.Avea deja în dulap pantofii negri de lac pe care îi purta la ocazii speciale,avea și un clutch fin cu pietre.Și era pregătită să-i facă lui Alex o surpriză.

Ingrid deja era îmbrăcată și aranjată,când intră Alex într-o viteză în casă și se duce direct la duș,apoi se îmbracă,noroc că avea costumul gata pregătit,iar părul...pentru că este un bărbat descurcăreț își trece mâinile de două ori prin păr și e gata.
-Iubito,să nu îți uiți paltonul.Toamna deja își arată farmecul. Și ...trebuie să-ți spun ceva !!
Și-a dat seama că nu îi mai suport parfumul,zice ea în gând.
-E ceva important?Și eu aș vrea să îți spun ceva.E urgent.
-Înțeleg iubito,însă acum nu mai avem timp,vom întârzia la deschidere.Hai să ne grăbim.

Ingrid a fost admirată toată seara,i s-a admirat rochia neagră cu decolteu discret în V,iar linia simplă a rochiei îi flata silueta.Oricum nu a fost niciodată adepta rochiilor complicate.Pentru ea decolteul era deajuns.Pantofii aceia demențiali cu toc subțire îi făceau picioarele să pară interminabile.Paltonul purtat pe umeri ,cerceii cu cristale și clutch-ul făceau întreagă ținuta.Pentru ea era o ținută perfectă de black tie.Părul ei blond și moale a reușit să și-l prindă într-un coc franțuzesc și îi erau vizibile gropițele din obraji.
După ce cu greu a reușit să scape de avalanșa de întrebări pe care prietenele i le puneau despre rochie,pantofi,de unde și le-a cumpărat,(a fost drăguță,bineînțeles că le-a spus despre answer.ro) a fost trasă deoparte de Alex ,iar acesta dădea să scoată ceva din buzunar,iar prostuța de ea a crezut că se caută să-i dea cheile de la apartamentul ei, că vrea să se despartă de ea.

Ce credeți? În loc de cheile de la apartament a scos o cutiuță în care era un inel cu o piatră mică dar prețioasă și delicată,lui Ingrid nu îi plăceau lucrurile opulente.Ea a acceptat și la rându-i i-a dat vestea cea mare: nu îi mai suporta parfumul pentru că era însărcinată,nu pentru că i se urâse de el,deloc chiar.

Amintirea acesta va fi memorabilă,demnă de povestit nepoților și de postat pe blog.
Și pentru că Ingrid e femeie,a răsuflat ușurată,bine că nu era îmbrăcată lălâi și nefardată ; a făcut și i s-a făcut o surpriză cu black tie.Pentru ea, era important.
Ingrid vă recomandă answer.ro,cu siguranță veți găsi ceva și pentru gustul vostru.






(Fotografiile cu rochii sunt preluate de pe answer.ro)
(imaginea cu descrierea black tie în engleză este preluată de pe pinterest.com și modificată de mine.)

Acest articol este scris pentru SuperBlog ,proba 1.

Etichete: