Întrebări întrebătoare...

Faptul că nu pot avea mereu ce-mi doresc nu mai e demult un prime time ! Şi când spun "nu pot avea mereu ce-mi doresc" nu mă refer la minuni.Mă refer la lucrurile pe care mi le propun să le fac,lucruri palpabile şi posibile de care sunt capabilă.
Sincer....încep să mă plictisesc de aceeaşi placă : "asta e imposibil" ,"nu pot", "nu este timp" ,"nu sunt suficienţi bani".....
Încep să mă plictisesc ,pentru că încercarea asta pentru supravieţuire şi sănătate mintală nu dă roade.E o încercare anostă ca atunci când ,de exemplu vrei ceva de pe un dulap înalt; şi nu poţi pentru că eşti prea mic,nu ajungi,cei din jur te ajută dacă au chef,dacă sunt prin preajmă;iar pentru un scaun trebuie să treci prin apă şi foc; ajungi la concluzia că pentru a avea un lucru trebuie să faci un sacrificiu,iar pentru a face acel sacrificiu trebuie să mai faci încă unul şi apoi încă unul.
Şi totuşi se merită?Se merită să faci atâtea sacrificii,să stai cu grijă că nu vei putea să plăteşti ratele apartamentului ăla imens cu bucătăria cât sufrageria?
Se merită oare,dacă oricum la serviciu petrecem 10-12 ore pe zi ?
Se merită să facem toate lucrurile astea banale de zi cu zi ???

Etichete: ,