Reacţii adverse

Constat cu o oarecare linişte în suflet şi în glasul inimii că anumite visuri mi s-au spulberat în ceaţă.
Dar nu-i bai,acum am altele.Îmi este un pic greu să le accept,să le primesc la mine,în casa unde se fabrică ţeluri,dorinţe,idealuri.
Şi până la urmă...ce dacă,oare nu ni se întâmplă la toţi la fel? Oare nu toţi renunţăm la un moment dat la anumite dorinţe,făcându-le loc altora noi?Şi nu din cauză că...erau alterate,au expirat fără să fie consumate sau erau irealizabile.Se întâmplă tot timpul,nu-i de speriat,nu-i asta problema existenţială care ar trebui să ne preocupe.
Pentru că mereu vom avea alte dorinţe,pentru că mereu vom vrea să ne fie bine şi pentru că suntem mereu nemulţumiţi de orice şi de nimic.Şi pentru că mereu suntem în plină schimbare.
Din momentul în care am decis să-mi schimb viaţa,locuinţa "colegul" de cameră ,am decis să-mi schimb şi preocupările.E inevitabil.Dar e frumos.Am încredere mai multă în mine şi am şi un sprijin pe care mă bazez oricând,oriunde,oricum.
Într-o oarecare măsură mă aşteptam la asta.Însă nu mă aşteptam să-mi doresc asta atât de mult şi unele lucruri să le fac sub inconştient,involuntar.
Sunt bine,deşi ştiu că el,noul meu "coleg" de cameră va afla despre asta,voi fi tot timpul cu gândul la sălbăticiunea ce zace în mine.E nativ,e prelucrat şi finisat,e inevitabil şi plăcut.
Iar pentru asta fac eu cinste deseară cu o supă caldă de legume,pizza făcută de mine,iar pe final...o bere rece.
Ai grijă la reacţii adverse !

Etichete: ,