Tânăr nu bătrân

Ştii ce? Eu cred că există o perioadă a vieţii,numită tinereţe.Care se scurge,se stinge,pentru că viaţa şi ale ei toane ne fac să ne maturizăm  sau mai bine zis să uităm să ne bucurăm de plăceri sufleteşti,materiale,etc.
Eu vreau să cred că am să rămân mereu cu un suflet tânăr chiar şi atunci când faţa îmi va fi invadată forţat de riduri şi părul îmi va fi nins .
Vreau să cred că ,în ciuda faptului că trupul ne îmbătrâneşte ,sufletul are puterea să rămână tânăr,doar dacă "proprietarul" doreşte acest lucru.
Vreau să fiu o femeie matură care îşi va aduce aminte că s-a mutat cu bărbatul iubit chiar de la câteva luni de când erau împreuna ,iar asta nu a însemnat că a fost condusă de nişte sentimente la întâmplare;căruia îi plăcea maxim să dea din cap pe rock,că îi plăcea vestimentaţia mai aparte,care prima data când a văzut marea a plecat de acasă fără ca părinţii ei să afle,care a mai fumat când şi când doar pentru faptul că simţea nevoia să experimenteze,că singurătatea nu o speria ,că făcea anumite lucruri doar pentru a fi împăcată cu propria persoană,că avea imaginaţie şi gândea dintr-o perspectivă  uşor egoistă.
Vreau să-mi aduc aminte de astea mereu !
Şi totuşi va  vine vremea când vei acumula o oboseală tâmpită ce-ţi va fura stropii de tinereţe.
Reţeta e să trăieşti într-un ritm alert şi haios tot timpul..
Tinereţea să nu piară niciodată,niciodată......niciodată.....

Etichete: , ,