Din dragoste ,bre !

Da...ştiu că devine stresant subiectul cu Valentinul şi cu dragostea asta cu năbădăi,dar trebuie să-mi spun şi eu punctul de vedere,corect? (că doar de asta am blog,să mă exprim liber).Şi punctul meu de vedere zice că într-o oarecare măsură e faină treaba.Stai înainte să-mi sari în cap,tu ăla care zici că-i un bullshit valentine's day ,citeşte mai departe.
Deci...trebuie.Ce trebuie?Trebuie sărbătorită şi asta (de mine nu) ,că doar aşa se sărbătoreşte şi Crăciunul,Paştele,ziua ta,a mamei ,a iubitului/iubitei,aşa că trebuia să existe şi o zi pentru ...această sărbătoare(adică dragostea,bre).
Dar e aiurea că ziua asta devine motiv să se mai stoarcă niţei bani de la iubiţel, "iubitule,uite ce bluziţă frumoasă" ,să se compună poezii de dragoste penibile şi siropoase "te iubesc,te iubesc...te iubesc"... c'mon alte texte n-ai?Şi până la urmă nu mă deranjează treaba asta...să facă fiecare ce-l duce capul,dar nu mai apăreţi fraţilor la televizor;şi aşa n-ai ce să vezi la el ,mai apăreţi şi voi ca să dăm în diabet.
Şi e şi mai deranjant (pentru mine adică) felul lor de a se manifesta ,felul cum arată ei că sunt îndrăgostiţi,cum arată lumii pe cine iubeşte el/ea ,că vai "te iuby, iuby al meu".
Asta mă deranjează.Că ideea în sine poate e ok...
La facultate nu mi-a plăcut marketingul (poate că nici profu' nu m-a ajutat să-mi placă) pentru că are nişte principii pe care eu personal nu le înghit.Adică să te adaptezi pieţii indiferent de ce se cere,tu aia trebuie să aduci pe piaţă.Şi invers.Atât timp cât piaţa oferă,omul va cumpăra;cum sunt acele perne roşii hidoase pe care scrie cu litere italice "te iubesc"; bomboane în formă de inimă...trandafiri roşii (pe care încep să-i urăsc).
Adică...asta înseamnă romantism? Aşa îşi demonstrează ei iubirea?
Îmi pare rău dacă nu sunteţi de acord cu mine,dacă sunt dură sau nu-s romantică.Poate vei râde,dar sunt romantică.Şi îmi place să iubesc,îmi place să mă alint,să dau cadouri,să primesc,îmi plac florile ...etc.Dar ce se întâmplă zilele astea...nu-i pentru mine.
Să vă iubiţi zilele astea.Eu muncesc.Cheers :)

Etichete: