Cucul şi pupăza

Când am completat leapşa cu "ce găseşti prin geanta mea",am menţionat de o carte pe care la momentul ăla o citeam.O carte scrisă nu demult ,care cică dezvoltă nesfârşitul subiect ,adică sexul.De fapt se vorbeşte despre hermafrodism.
Personajului feminin îi creşte o...un penis.Nimic neobişnuit .Până când i-o trage lu' bărba-su,care moare imediat.Nu zice prea clar motivul,dar între noi fie vorba,ori a murit că l-a durut prea tare,ori a avut un şoc când a văzut că nevastă-sa o are mai mare ca a lui.Zic şi eu.
Povestea e mai lungă,adică trece prin mai multe faze de cum îi creşte,cum îşi face singură labă şi bla bla bla,cu toate că nu-i groasă cartea.
Asta a fost partea intitulată "cucul".Predestinat nume,nu?

Partea a2-a,evident numită "pupăza",prezintă un bărbat căruia,evident,îi iese un vagin,o pizdă,cum vrei să-i spui.Din nou,nimic neobişnuit vei spune.Faza e că,a naibii pizdă îi "creşte" în spatele genunchiului.
=)) pauză de râs
Şi cică avea tipul ăsta nişte orgasme de nota 10 numai cât o atingea un pic.
Speriat omul se duce la medic.Ăsta a tot ocolit ,ce dracu îi spun lu' ăsta?Până la urmă o dă în telenovelă şi se îndrăgosteşte doctoraşul de pizdos,mă rog...i-o trage...în vaginul proaspăt ieşit,plus că era şi foarte strâmt,deh....virgin.
Aaaa....a avut şi menstruaţie la un moment dat.
=)) pauză de râs
Cireaşa de pe tort este finalul,când asta cu un vagin în picior rămâne gravid
=))) pauză mai lungă de râs
...şi evident naşte !!!!! un băiat!! care trăieşte !!!
=)) din nou pauză de râs.

Pe scurt,e un căcat de carte.
Sper că nu i-am făcut publicitate,de fapt ba da.Şi eu nu credeam în publicitate negativă,shit !!!
Cred că autorul avut exces de imaginaţie.Deci nu-i bună prea multă imaginaţie.
Totuşi..m-am distrat fantastic.Deci....nu o cumpăraţi,v-o trimit eu.Gratis :)))

Etichete: