Cald.Frig



E cald aici.Ştii că-mi place căldura.Dar nu aia insuportabilă.Nu...aia care reuşeşte să-ţi încălzescă picioarele şi face ca sângele să fiarbă în clocote.Căldura aia care face să se deschidă porii ca nişte buze pregătite pentru un sărut,o căldură care îţi face pielea fină şi moale încât să-ţi dea impresia că poţi să rupi din ea.Aşa cum e sub un duş cald.
Aşa este aici.Simt miros puternic de portocale amestecat cu parfumul ăla care mă înnebuneşte.Pielea e fină...e moale şi te-am lăsat să rupi din ea.Te-am lăsat să păstrezi o bucăţică pentru când îţi va fi dor.M-ai refuzat şi în schimb ţi-am simţit mâna rece pe burtă.Teribil de rece.De ce?Eu ţi-am dat din căldura asta şi în plus nu am mai dat nimănui la fel...

M-ai lovit...unde mă doare mai tare.Cuvintele sunt făcute pentru a fi rostite,cuvintele sunt făcute pentru a alina,pentru a felicita,pentru a minţi,pentru a răni.Şi nu-s supărată din cauza asta.Nu.Sunt pentru faptul că ai gândit nişte cuvinte care au rănit în momentul nepotrivit.

Şi am plâns să ştii.Da,am plâns chiar şi pe drum aşa cum ai spus şi tu.Am plâns şi când am ajuns acasă,am plâns aproape toată ziua,aproape toată noaptea,iar dimineaţa am crezut că am 2 cepe în loc de ochi.
Dar m-am descărcat.Nu de tot clar,că multe-s neclare,dar mă simt mai bine dacă plâng.E ca sub un duş cald.
Stropii ăia mari pe care îi confund cu lacrimile.Căldura apei pe care o confund cu ardoarea cu care plâng...
Şi acum e frig aici...

celelalte cuvinte despartire
Asculta mai multe audio Muzica

Etichete: ,