Unii îl urăsc pe decembrie


Căţeaua mea îl urăşte pe decembrie.Aaa nu e anti-sărbători sau antisociabilă,doar că îi este frică de petardele alea cretine care îţi răsună până în creieri;şi mie îmi este frică de petarde şi nu am aprins niciodată una şi nici nu-mi doresc,dar ea se ascunde în dulapul meu cu haine ,în cămară printre sticle,intră până şi în baie ,unde de obicei nu intră că are o fobie faţă de apă,se suie la mine în braţe când stau la calculator,se bagă sub pat,ţipă,plânge.

La noi în oraş perioada asta vine mai devreme cu o zi,pentru că pe 30 noiembrie se ţin sărbătorile oraşului ,se face circ prin oraş şi bineînţeles că se pocneşte.

Toată luna va fi terorizată,nu mai poate să mănânce normal,nu mai are poftă de mâncare,afară nu mai stă şi tare îmi place să se joace cu o prietenă de-a ei,prin casă se tot plimbă,fuge dintr-un loc în altul,şi nu putem să o ajutăm deloc.Iar apogeul va fi de revelion când vor răsuna mii de pocnituri la toate tresărind.

Dar...peştişorului meu îi place rockul,clasica,simte muzica ,fuge p-colo prin acvariu (de fapt borcan) dar nu ştiu cum se va comporta când vor răsuna petardele prin cartier.

Şi...pentru că e 1 decembrie " La mulţi ani România ! "

Etichete: ,