Nu oricine este vedetă.

Conceptul de vedetă este discutabil,ceea ce înseamnă el şi ceea ce este el de fapt în zilele astea,pe vreme grea.La noi ,dar şi pe alte meleaguri vedetă este acea persoană care a făcut sau face ceva de regulă de ordin artistic,cultural,social,politic,care apare la tv şi de cele mai multe ori are şi portofelul gros (de la atâta muncă).Acum să stabilim cine are dreptul să se numească vedetă sau nu ar fi cam boring şi mi-aş consuma cam prea multă energie psihică(există aşa ceva,nu?).
Nu mă interesează lumea lor proastă a "vedetelor" adică a celor snobi şi de carton,care practic nu fac nimic practic(nu,nu am greşit) doar teoretic,însă dau de ele peste tot,la tv,pe internet,în ziare,cu tot felul de lucruri care mai de care de râsu-plânsu.Începând de la ce şi-a mai cumpărat x-uleasca pâna la "cui i-a făcut x-uleasca o felaţie".Mă rog...dincolo de toate astea eu zic că e greu să fii vedetă coaie...adică..uite lista de chinuri (adică de ce n-aş putea eu să fiu o "vedetă") :
  1. Bă...ce mă fute la cap pe mine sunt pozele alea făcute pe covorul roşu.Se fac catralioane de poze cu bliţ din toate poziţiile posibile şi imposibile,cu zoom,cu tot ce vrei.Şi asta e de naşpa pentru mine,adică nu prea mi-a plăcut mie să stau la pozat şi nici acum nu mă omor după făcut poze.
  2. Paparazii ăia cretini care fug după "vedetele" astea sunt de-a dreptul pur şi simplu.Bă n-ai voie şi tu să te scarpini în cur,să-ţi mai bagi deştele în nas că ei zbang te trag în poză.Nu-i bine...eu îi urăsc pe oamenii posesivi şi hărţuitori.Dar nu...o "vedetă" acceptă ,că nu contează ce fel de publicitate i se face,pozitivă sau negativă,publicitate să fie.
  3. "Vedeta" tot timpul e super-machiată gata oricând pentru pozici numai bune de pus pe haiv faiv,fustiţă scurtă,tocuri înalttee.Trebuie să îmbrace haine făcute de dizainări,rochii decoltate,mulate chiar şi pe ciclu.Fuck, tocmai mi-am dat seama că nu pot să fiu "vedetă" că eu urăsc căcaturile astea de la 2.
  4. Ca "vedetă" trebuie să mergi des la accesuri directe,să te cerţi cu zăvorance,să faci orale impresarilor cunoscuţi,să cânţi ca o pulă bleagă(ca să ai reiting ca la circ) să te dezbraci pentru reviste,să-ţi formezi trupă şi de nevoie trebuie sa faci playback,apoi te desparţi că ea nu ştia să cânte.Ehh..n-am stofă de "vedetă" nici după punctul 4.
  5. Visul lor (ale tuturor,trase la xerox visul) este să ajungă faimoase.Adică nu vor să facă ce le place,să cânte de exemplu,ele vor să ajungă faimoase,de ce habar n-am.
Pe bune e greu să fii vedetă de calibru ăsta,adică să înduri toate căcaturile astea pentru nişte băgare de seamă,pentru bani,pentru câteva pizde/puli în plus,apariţii la tv ca apoi să vină unu mai deştept (ca tine) să te facă de râs la tv-u ,să-ţi dea cu flit, să-ţi spună că eşti gay sau să te întrebe dacă mai ai cocoşel....e o dovadă de curaj.E...(cum dracu să spun..) foarte tare frate.Cred că "vedetele" astea au orgasm de fiecare dată când scapă nevătămate după ce-şi iau puli în cur şi-s huiduite de fanii înfocaţi.
Mă bucur că nu-s o vedetă ca asta că nu m-aş descurca deloc.Bănuiesc că trebuie să te naşti cu harul ăsta divin care îţi umple inima de bucurii de fiecare dată (când tragi apa).
E greu mă...nu oricine ajunge vedetă...doar cei predestinaţi ;)

Etichete: