Pensionari în trafic (partea a2-a)

Din categoria "cine n-are tramvai sau autobuz să-şi cumpere"


Am o prietenă studentă la Medicină care a paţit-o şi ea cu pensionari în autobuz.
Având un orar foarte încărcat la facultate a găsit un job care îi permite să lucreze după orarul de la facultate.Adică în unele zile stă la facultate 3 ore ,la muncă încă 3 apoi ,iar alte 3 la facultate ...şi tot aşa.În aceste zile de coşmar circulă şi ea cu faimosul 11.Şi mi-a povestit...
După o futere de timp,de călărit autobuzele ,s-a găsit un moş (pardon) să o dea la o parte ca să stea el pe scaunul ei.Ei nu zău !Dar tu ştii măi deşteptule că eu de dimineaţa am plecat la facultate,fug apoi la muncă (pentru că ,dacă nu ştiai pensie primeşti şi din salariul meu de 2 lei),sunt obosită,îmi este frig şi nu am timp să mănânc şi acum tu vrei să-ţi dau locul?Pula că nu ţi-l dau.Aaa şi...am abonament.Lasă-mă-n pace.Pa!
Mă la faza asta a avut şi ea dreptate.O văzusem în ziua aia,arăta ca un zombie,era obosită şi nervoasă.Aaa şi am uitat să spun că face şi naveta.
Aşa că ...haideţi domnilor pensionari să nu mai fiţi aşa comozi şi mai gândiţi-vă şi la ceilalţi.Chiar dacă suntem tineri mai avem şi noi probleme şi noi suntem bolnavi uneori.
Aaa şi fără căcaturi de genul "pe vremea mea..." şi voi eraţi la fel pe vremea voastră.Săru-mana :)

Etichete: